• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۷۷۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲
خراسان جنوبی » اجتماعی

افزایش ۹۰ درصدی سوخت قاچاق در خراسان جنوبی 

سوخت قاچاق در خراسان جنوبی  ۹۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداو سیمای خراسان جنوبی، فرمانده انتظامی استان در قرارگاه مقابله با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی گفت : از ابتدای سال تاکنون افزایش ۹۰ درصدی سوخت قاچاق در خراسان جنوبی  یک میلیون ۲۰۰ هزار لیتر انواع فرآورده‌های سوختی در استان کشف شده است که افزایش  ۹۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است. 

سرهنگ شجاعی نسب افزود: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۹۰۰ دستگاه خودرو که حامل سوخت قاچاق بودند توقیف شدند.

وی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲ هم استانی‌ها به دلیل رانندگان خودروهای حامل سوخت قاچاق که با وضعیت خطرناکی در جاده های استان تردد می کردند جان خود را از دست دادند. 

فرمانده انتظامی استان  افزود : بر اثر تصادفات خودرو‌های حامل کالا‌های قاچاق در استان  بیش از ۴۵ نفر مجروح شدند. 

استاندار نیز در این جلسه گفت: برای کنترل قاچاق سوخت باید به سمت سامانه های نرم افزاری برویم .

آقای قناعت افزود: دستگاه سیپاد یا سامانه پایش سوخت، دستگاهی است که روی تمامی خودروها شامل مینی‌بوس، اتوبوس، ون، تاکسی، سرویس‌های مدارس و دیگر وسایل نقلیه نصب می‌شود تا اطلاعات مربوط به مصرف سوخت و دیگر موارد آن‌ها را جمع‌آوری کند و به سمت سامانه طرح سیپاد ارسال کند.
وی افزود: اجرای نرم افزار سیپاد باید توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی انجام شود و آماده سازی،آگاه سازی و فراهم کردن زمینه های لازم باید توسط شهرداری ها انجام شود.
 
وی در خصوص استفاده نفت سفید  افرادی که درب منازل آنان علمک گاز نصب شده است و  توجیه ندارد نفت سفید دریافت کنند اشاره کرد افزود :  این افراد ۶ ماه زمان دارند تا زمان رسیدن فصل سرما آینده نسبت به گاز کشی منازل خود اقدام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: قاچاق سوخت از طریق تردد خودروهای حامل قاچاق سوخت ، خودروهای حمل و نقل عمومی و سایر مجاری خسارت های زیادی در جاده‌های خراسان برجا می گذارد.  

طالبی افزود : کالاهای قاچاقی که در حوزه سهل آباد توقیف می‌شود به دلیل نبودن انبار تملیکی در شهرستان نهبندان به شهرستان بیرجند ارسال می‌شودکه نیاز است یک مکان مشخص برای این کالاهای توقیفی در نظر گرفته شود.

وی گفت : جهاد کشاورزی شهرستان نهبندان یک مکان بلا استفاده دارد که در اختیار املاک تملیکی در نهبندان قرار داده اند و این مکان باید ظرف ۱۰ روز دیگر ایمن سازی شود و در اختیار املاک تملیکی قرار گیرد.

نسائی زهان، دادستان مرکز استان نیز  در این جلسه گفت: خراسان جنوبی به لحاظ امنیتی استان سفیدی است و با توجه به همجوار بودن با کشور افغانستان کمترین مشکلات را در این استان داریم.

عابدانی ، مدیر شرکت توزیع فرآورده نفتی خراسان حنوبی  نیز در این جلسه در خصوص نصب نرم افزار سیپاد در استان گفت: در شهرستان قائنات این نرم افزار به صورت آزمایشی  بر روی چند ادوات کشاورزی نصب شده است و تا کنون موفقیت آمیز بوده است و  مالکان خودرو ای درون شهری باید این نرم افزار را روی وسیله نقلیه شان  نصب کنند.

محدثی نژاد ، مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی نیز در این جلسه  با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون هزارو ۹۶۳ پرونده در تعزیرات حکومتی تشکیل شده که تا کنون هزار و ۷۴۳ مختومه شده است افزود : محکومیت متخلفان بیش از ۸۹ میلیارد  تومان بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز در این جلسه از نصب سامانه هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای (سامانه سپهتن) بر روی اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل برون شهری استان خبر داد و گفت: نرم افزار این سامانه از نظر پشتیبانی مشکلاتی دارد که در حال رفع است.

جلال زاده افزود: سامانه پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای دستگاهی است که درون خودرو نصب می‌شود و از طریق امواج رادیویی به طور مداوم اطلاعاتی نظیر سرعت، مشخصات گواهینامه راننده، ساعت کارکرد  را علاوه بر ارسال برای پلیس برای مدیران شرکت‌های حمل و نقل مسافر نیز برای نظارت بهینه از طریق نصب این برنامه قابل دسترسی می کند. 

وی گفت: سامانه سپهتن این قابلیت را برای شرکت‌های حمل و نقل مسافر فراهم می‌سازد تا نظارت و مدیریت بهتری بر روی ناوگان تحت پوشش خود داشته باشند و با سهولت و از طریق نصب نرم افزار سپهتن رویموبایل به صورت لحظه‌ای و بر خط در جریان تمامی اطلاعات سفر قرار گیرند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان  افزود : سامانه سپهتن تاکنون در هیچ جای کشور بر روی کالایی نصب نشده است. 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)